BCR Leasing a intrat în programul IMM Leasing de Echipamente și Utilaje

Publicat: 12 nov. 2020, 17:31, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
BCR Leasing a intrat în programul IMM Leasing de Echipamente și Utilaje
bani, salarii,alocații

BCR Leasing a intrat în programul IMM Leasing de Echipamente pentru a susține companiile mici și mijlocii prin leasing financiar pentru achiziția de echipamente mobile, utilaje, vehicule utilitare și echipamente IT&C.

Programul este destinat companiilor din producție, comerț și prestări servicii, dar nu sunt excluse firme din alte sectoare economice.

„Considerăm că programul IMM Leasing de Echipamente si Utilaje creează oportunități pentru companiile antreprenoriale românești. Accesul la garanțiile de stat, precum și la costurile subvenționate, reprezintă o soluție bună de eficientizare a afacerii și permite direcționarea resurselor proprii ale companiilor către alte proiecte. Pe de altă parte, susținerea accesului IMM-urilor la tehnologii noi este o prioritate strategică pentru BCR Leasing. Și prin aderarea noastră la acest program rămânem consecvenți cu ceea ce ne-am propus: să susținem clienții noștri oferind soluții de finanțare de tip leasing, care să-i ajute în ceea ce își propun“, a declarat Vlad Vîtcu, CEO al BCR Leasing IFN.

IMM Leasing de Echipamente și Utilaje este un program multianual de încurajare și de stimulare a dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, precum și a întreprinderilor afiliate care au un număr egal sau mai mare de 250 de angajaţi. Plafonul total al garanțiilor care pot fi acordate în acest program este de 1,5 miliarde lei, iar valoarea maximă cumulată a finanțărilor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul acestei facilități este de 5 milioane lei.