Becali, discurs incredibil despre două planuri paralele tăiate de un plan, tăiate de o secantă, adică de un plan paralel

Gigi Becali s-a lăudat într-o emisiune că a fost olimpic la matematică.

Intrat prin transmisiune telefonică într-o emisiune concentrată pe sport, Gigi Becali a acaparat pe toată lumea în momentul în care a început să povestească despre perioada pe care a petrecut-o în liceu și cum era cel mai bun la matematică dintre toți colegii săi. Finanțatorul FCSB susține că lua 10 pe linie la materia sa preferată, iar într-o oră a reușit inclusiv performanța de a lua două note maxime din partea profesorului.

„Bă, tată, la centru mi-a dat doi de 10, că era un subiect cu două planuri paralele tăiate de un plan, tăiate de o secantă, adică de un plan paralel. Urmează două drepte paralele. Și eu am demonstrat teorema, eu, de parcă eram eu ăla, matematicianul, de pe vremuri, de sute ani. S-a prins ăla și a zis, domnule, omul ăsta, îi dai doi de 10. Și am luat doi de 10 într-o oră. Eu am luat doi de 10 într-o oră la matematică! Păi de unde să știe ăștia matematică! Ce spun ei că Becali… Păi, bă, Becali de-aia știe și la fotbal și nu dă faliment, că Gigi Becali matematică! (n.r. – râde), a transmis Gigi Becali.

El a dezvăluit că trecea limba română și celelalte materii în plan secund, doar pentru a face performanță la matematică:

„Auzi, bă, băiatule, eu luam numai 10, 10, 10, 10, olimpiadă. Pe mine mă luau de la celelalte ore de la liceu, abia așteptam, și mă duceau ca să fac matematică. Ziceau: „E bun la matematică, îl luăm ca să îl ducem la București, la olimpiada mare”. Și mă luau și făceam ore. În loc să fac română, agricultură sau ce (n.r. – materii) mai erau, mă luau și mă duceau să fac meditații cu profesor de matematică. Să mă facă să mă duc la olimpiadă. Păi ăștia se iau ei cu mine?”, a mai declarat Gigi Becali, la Fanatik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole