Belarus a anunțat retragerea trupelor de la granița cu Ucraina

Potrivit Ministerului Apărării din Belarus, parașutiștii Brigăzii de Asalt Aerian 38 s-au întors de la granița cu Ucraina până la bazele permanente.

Parașutiștii Brigăzii 38 De Asalt Aerian s-au întors la punctul de desfășurare permanentă după ce au îndeplinit cu succes sarcina de consolidare a secțiunilor de la granița cu Belarus”, a transmis Ministerul Apărării din Belarus.

Pe 20 martie, dimineața, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat că există o mare probabilitate de implicare a trupelor belaruse în războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei. Ofițerii din agențiile de securitate au confirmat că au primit astfel de date de la nivelul serviciilor de informații ucrainene, dar au asigurat că armata belarusă nu are experiență în operațiunile de luptă și are un moral scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...