Belarusul pregătește o invazie directă a Ucrainei

Există semne că Belarusul pregătește o invazie directă a teritoriului Ucrainei, susține Statul Major General al Forțelor Armate ucrainene.

Acest lucru este menționat în mesajul ministerului pe Facebook, relatează agenția ucraineană de știri Ukrainski Novini.

Există semne de pregătire a forțelor armate ale Republicii Belarus pentru o invazie directă a teritoriului Ucrainei. Forțele de apărare ale statului nostru sunt gata să riposteze„, se arată în comunicat.

După cum a relatat anterior agenția ucraineană de știri, la 14 martie, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat că ocupanții ruși au consolidat frontiera ucraineano-belarusă cu unități ale forțelor armate din Belarus.

2 COMENTARII

  1. Presa romaneasca este muta cand vine vorba despre Moldova.
    „Mulți moldoveni se tem de apropierea lor de conflictul din Ucraina”
    https://theworld.org/stories/2022-03-18/many-moldovans-are-wary-their-proximity-conflict-ukraine
    „Moldova a văzut o parte din teritoriul său ocupată de trupele ruse de la prăbușirea Uniunii Sovietice. Acum, mulți moldoveni se tem că ar putea fi următoarea țintă a președintelui rus Vladimir Putin”.

  2. „SIMBOL AL LIBERTĂȚII”
    ”Primarul Odessei a spus că încă speră că nu va fi atacat. Au existat bombardamente ale navelor de război în largul coastei și lovituri aeriene în zonă, ucigând zeci de oameni și vizând infrastructura, dar centrul orașului este până acum în mare parte nevătămat. https://gcaptain.com/odessia-port-vulnerable-russian-assault/ Portul sfidător al Ucrainei Odesa ar putea fi vulnerabil la atacul maritim al Rusiei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...