Belgia: Şase răniţi uşor după ce o camionetă a lovit o terasă din centrul capitalei Bruxelles

O camionetă a lovit vineri terasa unei cafenele din centrul capitalei belgiene, Bruxelles, şase persoane fiind rănite uşor, a anunţat poliţia locală, care a precizat că şoferul vehiculului a fugit la bordul acestuia de la locul incidentului, transmite AFP.

”Puţin înainte de ora 13.00, o camionetă a intrat pe o terasă de pe strada Saint-Michel”, în centrul istoric al oraşului, zonă extrem de frecventată, iar ”şoferul a fugit cu vehiculul său” după coliziune, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Bruxelles-Capitale.

”Serviciile de urgenţă s-au deplasat foarte rapid la locul incidentului, au existat şase răniţi uşor care au primit îngrijiri pe loc”, în timp ce camioneta a fost găsită la puţin timp după aceea.

Şoferul încă era căutat de poliţie în jurul orei locale 15:30 (13:30 GMT).

Pe teresa respectivă se aflau turişti, angajaţi ai primăriei şi locuitori din Belgia în trecere prin capitală, a remarcat primarul oraşului Bruxelles, Philippe Close, citat de cotidianul belgian Le Soir.

Poliţia a lansat o anchetă pentru clarificarea circumstanţelor acestui incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...