Better Music, cea mai mare agenție de promovare a artiștilor din România pe YouTube

Publicat: 22 mai 2024, 10:27, de Publyo.ro, în Advertoriale , ? cititori
Better Music, cea mai mare agenție de promovare a artiștilor din România pe YouTube

Artiștii din industria muzicală din România care vor să devină mai cunoscuți, să aibă mai multe evenimente și o prezență optimă pe canale specializate ca Youtube, Spotify sau Apple Music trebuie să se axeze pe colaborarea cu o agenție specializată în marketing și management muzical.

În peisajul industriei muzicale românești, Better Music se remarcă ca fiind cea mai mare agenție de promovare a artiștilor pe YouTube. Cu o experiență vastă și o certificare exclusivă ca YouTube Music Partner în țara noastră, agenția oferă servicii de marketing și management care ajută artiștii să își crească vizibilitatea, dar și să-și protejeze drepturile de autor și să-și publice muzica pe platformele de streaming dedicate.

Andrei Militaru, un tânar antreprenor de 28 de ani din Timișoara, a fondat Better Music după ce a avut un parcurs profesional ce a început de la o vârstă extrem de fragedă. La 13 ani câștiga primii bani din Photoshop, la 15 ani și-a lansat deja propriul site de jocuri online iar la 21 de ani și-a deschis propria agenție de marketing online.

La 25 de ani a pus bazele Better Music, cea mai mare cea mai mare agenție de marketing și managament muzical din România care ajută artiștii să își maximizeze vizibilitatea și succesul pe platformele digitale.

Better Music are soluția și strategia perfectă pentru artiștii care vor să fie în trending pe YouTube

Better Music nu numai că se ocupă de adminstrarea conținutului și a conturilor de social media și Youtube ale artiștilor și publicarea pieselor acestora pe platformele de streaming, dar oferă garanții și pentru protejarea drepturilor de autor și construirea unui branding de succes.

Întrebat cum ar defini ceea ce înseamnă Better Music, Andrei Militaru a declarat: „Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes. Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.”

Better Music oferă artiștilor servicii profesioniste și complete de:

  • Strategie personalizată de comunicare
  • Administrarea profesională a conturilor de Facebook, Instagram, TikTok și Youtube
  • Integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare
  • Integrarea pieselor pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music
  • Protejarea drepturilor de autor

De asemenea, Better Music este singura agenție din România de management și marketing pentru artiști certificată de YouTube, ceea ce este o declarație în sine despre profesionalismul echipei.

De la lansarea sa și până în prezent, agenția Better Music a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și creeze o imagine de profesioniști în rândul publicului lor.

Ceea ce este de notat este faptul că Better Music oferă servicii eficiente de management YouTube cu rezultate dovedite pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează și cu agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

Agenția se poate lăuda și cu expertiza echipei sale în SEO pe Youtube care este este demonstrată și de performanțele remarcabile obținute, respectiv atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, doar prin optimizare, ranking, playlisturi și backlink-uri.

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.”, declară Andrei Militaru.

Planurile agenției Better Music nu se opresc aici. Agenția se pregătește și pentru lansarea unei platforme proprii, care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube, indiferent de nivelul acestuia.

„Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu.”,  ne-a declarat Andrei Militaru în legătură cu acest subiect.

 

Autor
O singură platformă. Soluția completă pentru strategia ta de conținut online vezi toate articolele