Biciclistul care a accidentat o fetiţă de doi ani în centrul istoric al Sibiului s-a predat poliţiştilor

Publicat: 09 mai 2021, 16:30, de Răzvan Zamfir, în ACTUALITATE , ? cititori
Biciclistul care a accidentat o fetiţă de doi ani în centrul istoric al Sibiului s-a predat poliţiştilor

Biciclistul care a accidentat sâmbătă seara o fetiţă de doi ani în zona pietonală din centrul istoric al municipiului Sibiu, iar apoi a fugit de la locul accidentului, s-a predat poliţiştilor după ce aceştia au publicat în reţelele de socializare o fotografie cu el surprinsă de camerele de supraveghere video şi au cerut sprijinul cetăţenilor în vederea identificării lui.

Ieri, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piața Mare, tânărul a acroșat o fetiță în vârstă de 2 ani, continuându-și deplasarea fără să oprească la locul accidentului.

„Vă facem cunoscut faptul că reacţia dumneavoastră rapidă şi detaliile pe care le-aţi oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului rutier. Vă mulţumim pentru întreg sprijinul acordat„, au anunţat poliţiştii pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Fetiţa de doi ani care a fost accidentată de tânărul aflat pe bicicletă, fiind acroşată în zona pietonală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului, a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În prezent, tânărul biciclist este audiat de polițiștii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier de ieri.