Bihor: Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, reales preşedinte al organizaţiei locale a PNL

Organizaţia PNL Oradea şi-a ales, sâmbătă, Biroul Politic Municipal pentru următorii patru ani, Florin Birta fiind reales preşedinte cu 273 de voturi, din totalul de 283 de voturi valabil exprimate.

Obiectivele PNL Oradea au fost şi sunt aceleaşi cu interesele Oradiei şi ale orădenilor. Noi, liberalii orădeni, nu facem politică de dragul politicii. Nouă nu ne plac mizele mici, fără legătură cu agenda cetăţeanului. Mereu ne-am propus şi vom continua să ne propunem ca prin acţiunile noastre să contribuim şi mai departe la dezvoltarea accelerată a municipiului Oradea şi a judeţului Bihor. Suntem mândri de Oradea şi este datoria noastră, a echipei PNL Oradea”, să le dăm orădenilor şi bihorenilor multe alte noi motive de mândrie”, a declarat, potrivit unui comunicat de presă, Florin Birta, primarul municipiului Oradea.

El a dat asigurări că eforturile Primăriei se vor axa pe generarea de investiţii, iar sectorul privat va cunoaşte, la rândul său, o dezvoltare tot mai dinamică.

La eveniment a fost prezent preşedintele filialei PNL Bihor, Ilie Bolojan

„Este dovedit faptul că investiţiile tot mai mari din sectorul public atrag alte investiţii de anvergură în sectorul privat, benefice comunităţii, în ansamblul ei. Sunt convins că această spirală pozitivă va genera o dezvoltare susţinută a oraşului nostru, în folosul tuturor” a mai afirmat Birta. Marcel Dragoş şi Liviu Andrica au fost aleşi prim-vicepreşedinţi, cu 257, respectiv 224 de voturi. Din Biroul Politic Municipal mai fac parte opt vicepreşedinţi, 15 membri, precum şi trezorierul organizaţiei.

La propunerea preşedintelui Florin Birta, secretar general al organizaţiei a fost desemnat George Tătar. La eveniment a fost prezent preşedintele filialei PNL Bihor, Ilie Bolojan, alături de conducerea judeţeană a filialei şi parlamentarii liberali bihoreni. Organizaţia municipală a PNL Oradea va avea 183 de delegaţi la conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Bihor, ce va avea loc în data de 17 iulie, la Arena Antonio Alexe, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...