Bilanț Covid-19: 931 de cazuri noi și 105 decese în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat 931 de noi cazuri de Covid-19, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Un număr de 931 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 105 de decese, dintre care 32 anterioare, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 11 decembrie 2021, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 931 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 105 decese dintre care 32 anterioare”, precizează GCS.

În București, incidența a scăzut la un caz la mia de locuitori

Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de un caz la mia de locuitori, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Rata de incidență este în scădere faţă de ziua precedentă, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). Cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în Capitală a fost atinsă pe 22 octombrie, când s-au înregistrat 16,54 cazuri la mia de locuitori. Vineri, incidenţa COVID-19 în Bucureşti a fost de 1,1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...