Bilanțul celor mai tineri pacienți Covid-19: 167 de copii internați în spitale

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că vârsta medie a pacienților Covid-19 internați scade.

Conform ministrului, sunt 167 de copii internați cu Covid-19 în spitalele din țară. Dintre aceștia 16 sunt la ATI, iar doi dintre ei sunt intubați, a menționat ministrul.

De asemenea, Voiculescu a mai precizat că la nivelul întregii țări sunt te 1.600 de paturi ATI pentru pacienții cu forme grave de Covid-19.

El a mai spus că valul trei al epidemiei de coronavirus din România a găsit pacienți deja internați în secțiile ATI, ceea ce a aglomerat și mai mult aceste spații.

„Acest val trei vine peste valurile anterioare care au lăsat în urma lor un număr de pacienţi la terapie intensivă. Acest val trei vine cu noi pacienţi care suplimentează deja numărul mare de pacienţi. Observăm o creştere a ratei de transmitere a virusului şi un număr mare de persoane infectate pornind de la un caz iniţial. Cu alte cuvinte, vedem familii întregi care vin la spital după puţină vreme de la infectarea primului membru al familiei”, a declarat Vlad Voiculescu.

1 COMENTARIU

  1. Oare acum politicienii” și funcționarii” de la stat bineînțeles, cum își privește lăcomia, munca idioata și deciziile lipsite de a lor inteligenta ? Dar cum îi privește pe acești copii care sunt condamnați la moarte?
    Privim atent și către Massmedia care a sprijinit și a susținut ideile lipsite de inteligenta a politicienilor și a funcționarilor lacomi după banii.
    Trist foarte trist doamnelor și domnilor sa-ti condamni copii la moarte prin anumite luări de decizii incorecte, lipsite de inteligenta, lipsite de o informare și informație de buna calitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...