Bilete de avion gratuite pentru copiii din România. Informații importante pentru părinți

Publicat: 28 mai 2024, 11:18, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
Bilete de avion gratuite pentru copiii din România. Informații importante pentru părinți

Părinții din România primesc o veste minunată pentru această vară! Compania TAROM a anunțat că toți copiii pot călători gratuit cu avionul, indiferent de locul în care doresc să ajungă. Iată care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de această ofertă generoasă.

Bilete gratuite pentru copii de Ziua Copilului

Cu ocazia Zilei Copilului, pe 1 iunie, cei mici vor primi bilete de avion gratuite. Aceste bilete sunt disponibile doar în această zi, oferind posibilitatea de a călători fără costuri adiționale, iar părinții au libertatea de a alege orice destinație din rețeaua extinsă de zboruri TAROM.

Există și câteva condiții de îndeplinit pentru a beneficia de această ofertă. Copiii trebuie să aibă maximum 11 ani și să fie însoțiți de un adult. De asemenea, aceștia au privilegiul de a se înregistra la un ghișeu special, dedicat lor, în ziua de 1 iunie.

Ziua Porților Deschise la TAROM

Pentru cei care nu își doresc să plece în călătorii, dar ar fi încântați să ofere copiilor lor o experiență deosebită, TAROM organizează Ziua Porților Deschise. Piloții și însoțitorii de zbor vor prezenta unul dintre avioanele companiei, iar micuții vor avea șansa să exploreze cabina piloților.

Acest eveniment are loc tot în ziua de 1 iunie, între orele 10:00 și 16:00.

Oferta generoasă a TAROM aduce o rază de bucurie în inimile părinților și le oferă copiilor oportunitatea de a descoperi lumea prin călătorii aeriene sau de a explora minunile aviației în cadrul unei zile speciale la TAROM.