Biletul cu care s-a jefuit banca din Sectorul 2 (foto)

Bărbatul care a jefuit marți dimineață o sucursală bancară din sectorul 2 al Capitalei, din fața sediului Poliției Române, i-a dat un bilet de amenințare casieriței înainte de a fura cei 10.000 de lei.

„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, scrie în biletul amenințător.

A fost panică marți dimineață într-o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a intrat în sediul băncii, a amenințat casierița, după care a sustras suma de 10.000 de lei și a reușit să fugă.

Sursa foto: Digi24.ro

Bărbatul a reușit să fuge înaintea declanșării butonului de panică.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbațul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...