Bill Gates divorțează de Melinda Gates după 27 de ani de căsnicie

Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat luni că au luat decizia de a pune capăt căsniciei lor, informează Reuters şi dpa.„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au afirmat cei doi într-o postare pe Twitter.

Cei doi şi-au anunţat divorţul după 27 de ani de căsătorie. Bill şi Melinda, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

„Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, spun cei doi, conform sursei citate.

Bill și Melinda Gates Foundation în 2000 și, prin aceasta, au finanțat inclusiv dezvoltarea de vaccinuri anti-COVID. Bill Gates are 65 de ani, iar Melinda Gates are 56 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1994. Au împreună trei copii, Rory John Gates, 21 de ani, Phoebe Adele Gates, 18 ani și Jennifer Katharine Gates, 25 de ani.

Gates este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. locul al patrulea În Topul Forbes al miliardarilor pe anul 2021. Acesta are o avere estimată la 124 de miliarde de dolari. Conform calculelor Bloomberg, averea lui Bill Gates se ridică la 145 de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...