Bine de știut dacă plecați în vacanță: Ce va solicita Egiptul

Egiptul solicită ca testul PCR să conțină un cod QR, începând cu data de 18 iunie. Autoritățile egiptene vor solicita ca certificatul de test PCR negativ prezentat de sosire să conțină un cod QR în locul ștampilei laboratorului.

Fără un cod QR, documentul nu va fi recunoscut ca fiind valid de către autoritățile locale.Conform ambasadei bulgare din Cairo, certificatul trebuie să conțină ora și data eșantionării, tipul de test (RT – PCR) și să fie emis de un laborator autorizat. Documentul trebuie să fie emis în limba arabă sau engleză, iar și trebuie prezentat în hârtie originală. O copie nu va fi recunoscută, potrivit extravita.ro.

Conform ambasadei bulgare din Cairo, certificatul trebuie să conțină ora și data eșantionării, tipul de test (RT – PCR) și să fie emis de un laborator autorizat. Documentul trebuie să fie emis în limba arabă sau engleză, iar și trebuie prezentat în hârtie originală. O copie nu va fi recunoscută.

E necesară solicitarea ștampilei

Documentul va trebui să conțină un cod QR, în locul sau alături de ștampila laboratorului. Cel mai sigur, având în vedere că se solicită ca documentul să fie în original și nu copie, este să solicităm și ștampila.

Cerințele pentru prezentarea unui certificat cu rezultat negativ dintr-un test PCR pentru COVID-19, efectuat în țara de plecare cu până la 72 de ore înainte de plecarea zborului direct către Egipt, rămân neschimbate.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole