Biroul Politic Național al PNL a votat susținerea lui Florin Cîțu ca premier. Fără acordul lui Ludovic Orban

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a votat, joi, susţinerea lui Florin Cîţu ca premier, potrivit unor surse politice. „Au fost conectaţi peste 70% dintre membrii BPN”, au declarat, pentru AGERPRES, surse politice.

Conform surselor menţionate, premierul i-a informat pe membrii BPN că aşteaptă o propunere de ministru al Justiţiei din partea USR-PLUS şi că vineri va ieşi cu programul „Anghel Saligny”.

Reuniunea BPN a fost convocată de echipa premierului şi s-a desfăşurat în format de videoconferinţă. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu a participat la reuniune, motivând că nu a fost informat şi nu a putut verifica dacă îndeplineşte condiţiile statutare. 

1 COMENTARIU

  1. Biroul Politic National al PNL avotat pentru Citu din spirit de turma dar fara sa fie prezent si Presedintele PNL Orban.Daca darama relatia cu USR ,daca distruge credibilitatea in PNL ,Citu ce pune in loc??eocamdata un partid nu il mai doreste pe Citu mare sambelan ,dar maine este posibil sa nu il mai doreasca majoritatea cetatenilor, Intrebarea i ce realizeaza de fapt??S alasat mereu santajat de udmr dar acum deodate a devenit tafnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...