Biserica de lemn din Parcul Titan, vandalizată. „Be gay”, „Do crime”, printre mesajele scrise pe pereți și icoane

Mai multe inscripții precum „Be gay”, „Do crime” au fost desenate, ieri, cu vopsea roz pe pereții și pe icoanele exterioare ale bisericii de lemn din Parcul Titan din Capitală.

În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

Patriarhia Româna nu a putut închide ochii și s-a sesizat cu privire la acest incident.

Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR”, se arată într-un mesaj transmis vineri de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, potrivit Mediafax.

Poliția Capitalei a anunțat că a deschis dosar penal pentru distrugere.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole