Biserica din Parcul IOR din Capitală, vandalizată (VIDEO)

Biserica de lemn din Parcul IOR, din București, a fost vandalizată. Au fost scrise mesaje pro LGBT pe toata suprafața ei cu vopsea roz. „Be gay”, „do crime” și „LGBT” sunt doar câteva dintre mesajele desenate pe biserică și pe icoanele expuse în exteriorul ei.

Sociologul Gelu Duminică a comentat acest gest pe pagina sa de Facebook, susținând că „a cere respect fără a oferi respect este doar fariseim„.

A scrie pe o biserică și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur că asta s-a dorit! Sper să avem înțelepciunea să nu intrăm în jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!

Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați să fie găsiți cât mai repede și să plătească pentru ceea ce au făcut!”, a mai scris Gelu Duminică pe Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=Det5rctxq-Y

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...