Bistrița-Năsăud: Un suspect de șantaj s-a urcat pe un stâlp și a amenințat că se sinucide

Un tânăr din judeţul Bistriţa-Năsăud, suspectat de săvârşirea infracţiunii de şantaj, s-a urcat pe un stâlp şi a ameninţat că se sinucide, fiind ulterior transportat la un spital de psihiatrie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, sâmbătă seara a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de şantaj.

Activitatea a fost desfăşurată într-un dosar aflat în instrumentarea poliţiştilor de la Investigaţii Criminale, iar din primele verificări efectuate a reieşit că o bistriţeancă de 21 de ani, împreună un un tânăr de 25 de ani din Şieu Sfântu, ar fi încercat să şantajeze un bătrân de 70 de ani, din Bistriţa, solicitându-i o sumă de bani pentru a nu face publice nişte imagini compromiţătoare cu acesta. Femeia a fost depistată şi condusă la sediul Poliţiei, iar ca să scape, tânărul s-a urcat pe un stâlp de electricitate, ameninţând ca se sinucide„, se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit, alături de poliţişti, un negociator de la Acţiuni Speciale şi salvatori din cadrul ISU Bistriţa. Suspectul a fost preluat în siguranţă şi transportat la spitalul de psihiatrie pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale„, precizează IPJ Bistriţa-Năsăud. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole