Black Friday 2022 la Esteto cu reduceri de până la 55% la peste 30.000 de produse cosmetice și pentru casă

Esteto.ro, magazin online pentru femei cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, anunță reduceri la peste 30.000 de produse, în evenimentul de shopping Black Friday 2022.

Astfel, până pe 13 noiembrie, pot fi cumpărate cu până la 55% mai ieftin produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și pentru saloane, cărți, produse pentru copii, Home & Deco, de curățenie, întreținere a casei și fashion.

Simultan, mall-ul online pentru femei derulează o campanie similară și în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România.

Esteto.ro dă posibilitatea celor peste 800 de parteneri, prezenți în platforma Esteto Marketplace, să se alăture cu produse campaniei de Black Friday de anul acesta.

Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

În România, Esteto.ro estimează o creștere cel puțin dublă a vânzărilor în perioada de Black Friday 2022, comparativ cu o perioadă obișnuită din an.

Pentru evenimentul de Black Friday de anul acesta, Esteto.ro a asigurat stocuri mai mari, negociind din timp volumele de produse, pentru a putea asigura discounturi semnificative, la produse ale unor branduri premium, precum Alfaparf, Beautyfor, Revlon, Fanola, care nu fac, de regulă, obiectul unor promoții consistente.

Comenzile cu valoare de peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit.

Produse gratuite Alfaparf Milano

În plus față de discounturile afișate, clienții care cumpără produse cosmetice profesionale Alfaparf Milano de minimum 250 de lei se înscriu automat într-o campanie specială și vor primi gratuit un Set Cadou Style Stories Texturizing în valoare de 142 de lei compus din:

  • Spray Alfaparf Milano Style Stories Sea 150ml.
  • Sampon Uscat – Alfaparf Milano Style Stories Texturizing Dry Shampoo, 200ml.
  • Perie Alfaparf Milano.

De asemenea, pentru comenzile a căror valoare depășește 150 de lei, pe lângă reducerea deja aplicată de Black Friday, clienții primesc un cadou în valoare de 46 de lei (Fluid Tratament Hidratant de Descurcare pentru Par Uscat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid, 125ml).

Valoarea totala a premiilor oferite este de 56.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...