Black Friday la Samsung cu reduceri la 150 de produse

Samsung Electronics România anunță ofertele sale de Black Friday pe site-ul samsung.com/ro perioada 11-13 noiembrie. Clienții interesați vor găsi oferte pentru peste 150 de produse din categoriile telefoane mobile, electrocasnice și televizoare.

În categoria mobile, atât telefoanele din seria Galaxy A, cât și Galaxy S și telefoanele pliabile Galaxy Z vor beneficia de reduceri de preț, după cum urmează:

  • Seria Galaxy A are prețuri care pornesc de la 597 lei pentru un Galaxy A04s sau 999 lei pentru un telefon Galaxy A23 64GB
  • Galaxy S22 Ultra, unul dintre cele mai apreciate telefoane ale companiei, are un preț special pentru Galaxy S22 Ultra, 256GB, 12GB RAM, culoarea black
  • Galaxy Z Flip4 si Galaxy Fold4 au și ele prețuri speciale, de la 3999 lei

Tabletele Galaxy Tab au și ele prețuri speciale cu ocazia Black Friday, pornind de la 699 lei pentru Galaxy Tab A7 Lite, precum și căștile Galaxy Buds Live care costă 379 lei.

În ceea ce privește televizoarele Samsung, una dintre categoriile cele mai îndrăgite de români din portofoliul companiei, vor fi disponibile mai multe modele din game diferite la prețuri reduse.

Iată câteva exemple:

  • Televizorul LED Crystal Ultra HD, 4K Smart 43AU7172, 108 cm poate fi cumpărat cu 1,499 lei
  • Gama televizoarelor 8k are reduceri semnificative, de până la 10,000 lei pentru modelul de top
  • Și televizoarele din seria NEO QLED 2022 au reduceri de până la 5000 lei.

De asemenea, diferite produse electrocasnice (mașini de spălat, uscătoare, frigidere și combine frigorifice, aspiratoare, cuptoare cu microunde, hote, plite etc) vor putea fi disponibile pentru achiziționare la prețuri mai mici.

Dintre acestea, menționăm:

  • Frigiderul French Door RF24R7201SR/EE, 636L, clasa F, Twin Cooling Plus™, FlexZone™ costă 7999 lei
  • Uscătorul DV90TA020DE/LE, Pompă de căldură, Wrinkle prevent, Quick Dry 35′ costă 2399 lei
  • Mașina de spălat rufe Quick Wash WW80T304MBW/LE, 8kg, costă 1,679 lei
  • Aspiratorul robot VR05R5050WK/OL, costa 799 lei.

De asemenea, clienții care achiziționează produse in perioada campaniei, vor primi înapoi o parte din valoarea comenzii, sub formă de puncte Samsung Rewards, astfel: 3% pentru orice achiziție din categoria telefoane mobile, tablete, wearables, accesorii mobile și 10% pentru orice achiziție din categoria televizoarelor si electrocasnicelor. Punctele Samsung Rewards pot fi folosite ulterior, pentru alte achiziții în magazinul online Samsung.

Totodată, orice client care achiziționează un produs din magazinul online Samsung în luna noiembrie, participă la o tombolă pentru unul dintre cele trei premii a câte 1 milion de puncte Rewards. Fiecare premiu are valoarea de 10,000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...