Black Friday pentru gospodari. Promoții numeroase, de la cizme și roabă, până la flori și pomi

Publicat: 11 nov. 2021, 14:44, de Viorela Pitulice, în ESENȚIAL , ? cititori
Black Friday pentru gospodari. Promoții numeroase, de la cizme și roabă, până la flori și pomi

Dacă mulți se bucură de ofertele generoase de Black Friday la haine, electrocasnice sau vacanțe sunt și români, însă, interesați mai mult de grădinărit și de casă. Cum toată lumea se pregătește de Black Friday în această perioadă, iar ofertele abundă peste tot, nici companiile de bricolaj sau din agricultură nu vor să scape momentul și se întrec în oferte.

Așa, de exemplu, dacă vreți să vă puneți la punct grădina, sigur aveți nevoie de o roabă care să fie mare și încăpătoare, la un preț pe măsură: undeva la 250 de lei dacă are și cuvă de poliuretan. Clar o să aveți nevoie și de niște cizme, iar prețurile sunt și ele după buget, de la cele de protecție la vreo 32 de lei perechea, până la peste 200 de lei dacă sunt termoizolante, iar în plus le mai puteți folosiți și în fermă, la animale. Cât despre salopetă, la 100 lei sigur o să găsiți ceva care să vă placă, iar de la 3-4 lei puteți face rost și de niște mănuși drăguțe.

Iar odată ce v-ați asigurat echipamentul de lucru, ar cam trebui să vă apucați de muncă. Trebuie să știți că reducerile în această perioadă sunt și de până la 70%, iar ofertele sunt generoase, pornind de la bulbii de flori, pomi fructiferi, arbusti, conifere, plante ornamentale și până la trandafiri sau multe alte produse. Un trandafir urcător de pildă pornește de la 26 lei, în unele oferte, iar la pomi se pleacă de la aproximativ 15 lei la retaileri și se ajunge chiar și la 50 de lei pentru un pom kaki sau 99 lei la cireșul columnar, în timp ce pentru o tuia ar trebui să scoateți din buzunar în jur de 13 lei. Iar vremea ține cu voi, așa că încă mai aveți timp să vă puneți la punct grădina.