BladeAAU Pro de la Huawei amplifică afacerea 5G pentru Sunrise UPC

Sunrise UPC a lansat noua generație de soluții de comunicații BladeAAU Pro de la Huawei în rețeaua sa din Elveția, deschizând noi posibilități pentru dezvoltarea afacerii 5G într-o multitudine de scenarii inovatoare.

Majoritatea stațiilor de bază din Elveția sunt desfășurate pe un singur pol. Deși lansarea 5G continuă, Sunrise UPC păstrează site-urile 2G, 3G și 4G, ceea ce creează provocări majore în spațiul antenei, rezistența la vânt și rulmentul turnului. Reglarea amplasamentului necesită o autorizație de construcție dacă spațiul antenei diferă de locul inițial pe lungime, iar acest lucru poate dura luni sau chiar ani. Multe dintre site-urile sale au o singură antenă, cu spațiu limitat. Acest lucru înseamnă o ajustare intensă pentru noua construcție 5G.

Cu BladeAAU Pro de la Huawei, Sunrise UPC accelerează foarte mult implementarea 5G Massive MIMO.

BladeAAU Pro de la Huawei integrează antene active și pasive. Permite implementarea diverselor benzi și tehnologii de acces radio pe aceleași antene, simplificând drastic implementarea rețelei. Acest nivel ridicat de integrare permite unei antene să ofere acoperire pentru mai multe moduri de rețea, reducând rezistența la vânt și asigurând că modulele 5G pot fi instalate în poziții superioare pe stâlpii existenți.

Timp scurt pentru implementare

Cu suportul său de bandă completă și lățimea de bandă uriașă, ajută operatorii să scurteze timpul de implementare și este suficient de flexibil pentru a se adapta la diverse scenarii. Cu acest amestec de caracteristici puternice, BladeAAU Pro a devenit un produs favorit printre operatori de la circulația sa pe piața globală de telecomunicații.

Alexander Lehrmann, Director pentru Dezvoltarea și Inovarea Noilor Afaceri la Sunrise UPC, a comentat implementarea, spunând că „obiectivul Sunrise UPC este de a continua ca lider în construcția rețelelor 5G de înaltă calitate, care să poată oferi experiență premium și să conducă afacerea noastră spre succes.”

El a mai spus că Sunrise UPC așteaptă cu nerăbdare să inoveze în continuare cu Huawei pentru a avansa dezvoltarea afacerii 5G într-o varietate de sfere noi, inclusiv construcții inteligente, agricultură inteligentă, asistență medicală inteligentă și locuri inteligente.

Wang Haitao, CEO Huawei Elveția, a declarat: „Dezvoltarea 5G din întreaga lume se îndreaptă spre un teritoriu necunoscut. Huawei se străduiește să ofere produse și soluții inovatoare pentru operatorii globali pentru a aborda provocările cu care se confruntă afacerea 5G și pentru a explora mai multe scenarii pentru inovația și aplicația 5G , obținând în cele din urmă succesul în afaceri.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole