Blatul PNL-UDMR merge perfect. Mușamalizarea scandalului angajărilor făcute de liberalii Costel Alexe și Ervin Molnar la Apele Române

Uriașul scandal al numirilor ilegale de la Administrația Națională Apele Române (ANAR) regizate de fostul ministru liberal al Mediului. Costel „Tablă” Alexe și puse în aplicare de  directorul Ervin Molnar, acum deputat PNL de Mureș, s-a stins subit imediat după numirea senatorului UDMR Barna Tanczos în fotoliul ocupat anul trecut de Alexe.

Barna Tanczos, demn urmaș al lui Costel Alexe și Ervin Molnar

Numai că la scurt timp, Barna Tanczos a continuat să facă numiri pe lângă lege la ANAR, dar, totodată, a avut grijă ca cei numiți ilegal să fie menținuți pe posturi, iar regizorul șef al numirilor ilegale, Relu Adam, este, în continuare, bine merci, directorul Departamentului Management Resurse Umane din ANAR.

În plus, „pitbulul” lui Alexe și Ervin Molnar, adică Constantin Metler, este menținut ilegal pe funcția de director general adjunct al ANAR. Mai mult, Barna Tanczos a mai impus ilegal un al treilea director general adjunct al ANAR în persoana lui Silviu Gheorghe Boțone.

Barna Tanczos, SMURD-ul lui Alexe

PUTEREA a prezentat, în exclusivitate, în urmă cu o lună de zile, o listă cu cele mai importante numiri ilegale, dar mai ales pe criterii politice de la „Apele Române”, circa 60, atât la nivel central dar și local, adică din 28 de județe și municipiul București (https://www.puterea.ro/exclusiv-lista-numirilor-ilegale-si-politice-facute-de-tandemul-liberal-costel-alexe-ervin-molnar-la-apele-romane/).

Aceste numiri au fost făcute în mandatul de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor al lui Costel „Tablă” Alexe, acum președinte al Consiliului Județean Iași, și cel de director general al ANAR, Ervin Molnar, în prezent deputat PNL de Mureș.

Practic, Barna Tanczos a continuat, mai discret, obiceiurile „perechii” Alexe-Molnar, adică, merge în continuare pe principiul nu specialiști, ci oportuniști. De fapt, Barna Tanczos a mușamalizat cel mai mare scandal din ultimii ani, adică cel al angajărilor ilegale de la ANAR, după ce pusese batista pe țambal în cel al celor peste 20 de numiri ilegale din domeniul silvic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...