Blestemul care a dus la moartea Mihaelei Runceanu. Ce s-a ales de ucigaș

Lumea muzicii românești a devenit mai săracă în urmă cu mai bine de trei decenii. Blestemul care a dus la moartea Mihaelei Runceanu a șocat întreaga opinie publică la vremea respectivă. Cel care i-a pus capăt zilelor artistei, a acționat după un impuls inexplicabil.

Blestemul care a dus la moartea Mihaelei Runceanu l-a urmărit permanent pe ucigaș

S-au scurs 33 de ani de când „privighetoarea muzici ușoare românești”așa cum era denumită de mulți artiști a plecat în veșnicie.Mihaela Runceanu a fost omorâtă cu bestialitate de o persoană care făcea parte din viața ei.

Este vorba despre Daniel Cosmin Stefănescu un tânăr pe care Mihaela îl ajutase să pornească cu dreptul în viață. În noaptea fatidică în care artista și-a pierdut viața în apartamentul ei se afla și această persoană. Mihaela Runceanu a fost sugrumată cu cablu de la telefonul fix și ulterior incendiată. Imaginea în care aceasta a fost găsită în apartamentul ei i-a șocat până și pe anchetatori.

Nu a mai reușit niciodată să aibă o viață normală

După laborioase cercetări oamenii legii l-au găsit vinovat pe tânărul pe care vedeta îl primise în casa și viața ei.

Daniel Cosmin Ștefănescu nu a avut ulterior un parcurs ușor. Se pare că blestemul legat de moartea de-o cruzime extremă pe care a făcut-o la urmărit și ulterior.

Deși se pregătea pentru o carieră în domeniul psihologiei acesta nu am mai ajuns niciodată să profeseze în domeniu. De altfel după o pregătire în domeniul ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns să lucreze pe un șantier în afara țării, după eliberarea din închisoare. La vremea respectivă Daniel Cosmin Stefănescu avea doar 23 de ani și căuta o sursă rapidă de a face bani. Într-o noapte în timp ce Mihaela Runceanu s-a dus în dormitorul ei pentru a dormi,  iar tânărul a rămas în sufragerie pentru a viziona un film, i-a venit ideea de a o jefui pe artistă.

33 de ani de la moartea cântăreței Mihaela Runceanu (VIDEO)

Pentru această faptă abominabilă o ucigașul regretatei cântărețe a stat ani buni în spatele gratiilor unde nu a avut o viață deloc ușoară. Altfel mi se pare că niciodată nu a reușit să scape de blestemul care l-a însoțit la fiecare pas după ce a urmat viață de om.

Unde trăiește acum ucigașul Mihaelei Runceanu?

Durerea nu s-a stins niciodată din sufletele membrilor familiei Mihaelei Runceanu. De altfel, aceștia au fost de-a dreptul oripilați de comportamentul ucigașului după ieșirea din închisoare. Acesta a plecat în Anglia susținând că nu mai vrea să audă de România niciodată.

Spectacol dedicat uneia dintre cele mai îndrăgite artiste a României comuniste (VIDEO)

Acesta se află în continuare în străinătate, acolo unde și-ar fi refăcut viața.

Părinții Mihaelei Runceanu, ajunși în prezent la bătrânețe cred cu tărie că ar fi existat un al doilea criminal în acest caz. De altfel, aceștia susțin că au plâns vreme de 10 ani zi de zi după momentul tragic.

Își alină durerea în casa care poartă amintirile regretatei artiste

Din apartamentul Mihaelei Runceanu, părinții acesteia au strâns lucrurile ce au mai putut fi salvate. În frunte cu pianina regretatei cântărețe, toate au fost așezate cu grijă într-o casă muzeu dedicată memoriei fiicei lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...