Blue Air introduce zboruri noi către șapte destinații favorite ale românilor

Compania aeriană Blue Air introduce, în intervalul 18 decembrie 2020- 10 ianuarie 2021, un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, conform unui comunicat al companiei.

Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

București – Roma (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna

București – Glasgow: 7 zboruri/ săptămâna

București – Madrid: 5 zboruri/ săptămâna

București – Bologna: 7 zboruri/ săptămâna

București – Viena: 7 zboruri/ săptămâna

București – Birmingham: 7 zboruri/ săptămâna

București – Barcelona: 7 zboruri/ săptămâna

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinații ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...