Bode: Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure

Publicat: 03 apr. 2022, 15:00, de Mădălina Bălăceanu, în Ultimă oră , ? cititori
Bode: Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure
Lucian Bode

Secretarul general interimar al PNL Lucian Bode crede că este nevoie de un lider puternic care „înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure”. El a precizat că este nevoie de moderaţie şi echilibru, nu de pariuri şi jocuri riscante la nivelul conducerii PNL.

Bode a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al partidului, că cea mai mare greşeală a unui om politic care are responsabilităţi de conducere este să lase pe planul doi munca de partid.

„Cred că cea mai mare greşeală a unui om politic cu responsabilităţi de conducere este să lase în planul doi munca de partid, să uite de baza partidului, să neglijeze problemele şi propunerile venite de jos în sus. Trebuie să fim conştienţi că avem două joburi care de multe ori se întrepătrund, fie că vorbim în plan local, fie că vorbim de guvernare în plan central, este obligatoriu să nu neglijăm activitatea şi nevoile partidului.”, a afirmat Bode, care a adăugat că nu mai trebuie să existe rupturi între liniile partidului. 

El a precizat că PNL are nevoie un lider puternic.

„Avem nevoie de un lider puternic care înţelege complexitatea situaţiei care acţionează strategic şi care este obişnuit să gestioneze lupte dure. PNL are nevoie de un leadership adevărat, orientat spre viitor. Avem nevoie de lideri extrem de serioşi şi riguroşi mai ales acum când întreaga lume ne priveşte şi putem arăta ce înseamnă România în plan extern şi alături de aliaţii noştri. Este nevoie de moderaţie şi echilibru, nu de pariuri şi jocuri riscante la nivelul conducerii PNL. Acum este momentul ca PNL să treacă la reconstrucţie pe termen lung”, a transmis Bode.