Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, s-a autoizolat după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid

Ministrul Culturii a anunțat că s-a autoizolat la domiciliu și așteaptă rezultatele testului pentru Covid-19. Bogdan Gheorghiu spune că a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv pentru noul coronavirus.

„Am aflat astăzi că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu Covid-19. Din fericire nu mă simt rău, nu am vreun simptom specific, dar urmez protocolul și m-am izolat”, a scris Gheorghiu pe pagina sa de Facebook.

Până va obține rezultatele testului pentru Covid, ministrul va lucra de acasă. „Până atunci, lucrez de acasă, iar echipa mea are grijă ca lucrurile să decurgă normal. Așa cum scriam dimineață, faceți tot posibilul să rămâneți sănătoși”, a mai adăugat ministrul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...