Bolnav? Toto Cutugno și-a anulat concertul de la București

Concertul artistului italian Toto Cutugno programat pentru duminică la Sala Palatului din București a fost anulat din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă acesta. Nu este singurul concert anulat, medicii recomandându-i contramandarea tuturor angajamentelor din acest an.

Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.
Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort.
În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook. Contravaloarea biletelor se va rambursa de către organizator în maxim 30 de zile de la solicitare.

Toto Cutugno nu trece printr-o perioadă ușoară. Cântărețul se confruntă de fapt cu unele probleme personale care îl țin departe de scenă, potrivit media italiene.

Absența sa de pe scenă ridică cu siguranță unele suspiciuni, scrie Gossip e tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole