Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, surprins într-o ipostază compromițătoare de regizorul filmului Borat

Rudy Giuliani, avocatul președintelui Donald Trump, a fost surprins într-o ipostază compromițătoare de regizorul Sacha Baron Cohen, cel care va lansa zilele următoare un nou film Borat.

Imaginile au fost surprinse în vara acestui an și au fost realizate într-o cameră de hotel unde actrița bulgară Maria Bakalova, cea care joacă rolul fiicei lui Borat, l-a invitat pe Giuliani, dându-se drept o jurnalistă pentru un site de știri conservator, scrie The Guardian.

Giuliani e surprins întins pe pat cu mâinile în pantaloni, gest pe care îl face după ce reporterița și-a scos microfoanele.

În imagini poate fi văzut regizorul Borat care intră în cameră și comentează că fiica sa „Are 15 ani. Este prea în vârstă pentru tine”.

După ce au apărut publice imaginile, Giuliani a spus că este o înscenare menita să-l compromită după ce a dezvăluit informații despre Joe Biden, scrie Sky News.

„M-am înclinat pe spate și mi-am bagat camașa în pantaloni și în acel moment m-au fotografiat, o imagine care pare manipulată, dar în orice caz, asta faceam”, a scris Giuliani pe pe Twitter.

„În niciun moment înainte de interviu sau în timpul lui nu am făcut vreun gest nepotrivit, iar dacă Sacha Baron Cohen sugerează altceva este un mincinos cu sânge rece”, a mai spus avocatul lui Trump.

„Totul este o tentativă de subminare a efortului meu neobosit de expunere a infracționalității și depravării lui Joe Biden și a familiei sale”, conchide Giuliani.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole