Boris Johnson: Rusia pregătește cel mai mare război în Europa din 1945 încoace

Premierul britanic Boris Johnson a declarat într-un interviu pentru BBC că sunt indicii care sugerează că Rusia pregătește cel mai mare război în Europa de la 1945 încoace și a avertizat asupra costului uman extraordinar pe care l-ar presupune o astfel de acțiune, inclusiv în rândul tinerilor ruși.

„Mi-e teamă că planul pe care îl vedem este pentru ceva ce ar putea fi cu adevărat cel mai mare război din Europa din 1945 încoace, fie și numai în ceea ce privește amploarea sa. Dar oamenii trebuie să ia în considerare nu doar potențialele pierderi de vieți ale ucrainenilor, ci și ale tinerilor ruși”, a declarat Boris Johnson, premierul Marii Britanii, într-un interviu acordat BBC.

Premierul Boris Johnson a acordat interviul fiind la Munchen, unde liderii mondiali s-au reunit la conferința anuală pe teme de securitate. Acolo, Boris Johnson s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, iar în intervenția sa din cadrul conferinței a avertizat că orice invazie a Ucrainei ar avea repercusiuni în întreaga lume.

Boris Johnson: Toate indiciile arată că planul a început deja

„Toate indiciile arată că planul a început deja, într-un anume sens”, a spus premierul britanic, întrebat dacă o invazie rusă este considerată în continuare drept „iminentă”. El a spus că nu sunt semne care să atenueze această evaluare.

Serviciile de informații au ajuns la concluzia că Moscova intenționează să invadeze Ucraina și să încercuiască capitala Kiev, a mai spus Boris Johnson.

Premierul britanic susține că președintele american Joe Biden le-a spus liderilor occidentali că serviciile de informații sunt de părere că forțele rusești nu plănuiesc să intre în Ucraina doar dinspre est, prin Donbas, ci vor veni și dinspre Belarus către zona din jurul Kievului.

„Lumea trebuie să înțeleagă costul uriaș în vieți omenești pe care l-ar putea presupune” asemenea planuri, a avertizat Johnson.

Boris Johnson: Occidentul va încerca să oprească accesul companiilor ruse la dolari și lire

SUA şi Marea Britanie vor încerca să oprească accesul companiilor ruse la dolari americani şi lire sterline dacă Rusia ordonă o invazie a Ucrainei, a declarat premierul britanic

Boris Johnson a spus că sancţiunile împotriva Rusiei în eventualitatea unei invazii vor merge mult mai departe decât s-a sugerat anterior în public.

El a spus că Regatul Unit şi Statele Unite vor opri companiile ruse „să facă tranzacţii în lire şi dolari”, o mişcare despre care a spus că „ar lovi foarte, foarte rău” prin impactul ei, a relatat BBC.

  1. Bo-Jo alias Blow-Job ar trebui sa spuna cine a invadat incepand cu 11septembrie2001 7tari cu petrol ,incepand cu Irak,Afghanistan,Libia,Siria,Liban,Somalia,Sudan si acum vrea sa atace IRAN-ul.Nu cumva globalistii lui Rotschild-Rockefeller?Cine a distrus presedintia TRUMP?Nu cumva tot ei?Cele mai mari minciuni FAKE NEWS,coruptie,pedofilie,Soros-Andrew,Charles-Diana etcetera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...