Box office nord-american: O comedie animată s-a menţinut pe primul loc în weekend

Comedia animată „The Bad Guys” s-a menţinut pe primul loc în clasamentul nord-american de weekend cu venituri de 16 milioane de dolari. Filmul, regizat de Pierre Perifel, a rulat în 4.042 de cinematorgrafe.

Pe locul doi, filmul de familie „Sonic the Hedgehog 2” a adăugat venituri de 11,3 milioane de dolari din 3.801 de cinematografe. După patru săptămâni pe ecrane, continuarea „Sonic” a strâns 160,9 milioane de dolari la nivel naţional.

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” a ocupat din nou locul trei în clasamentul nord-american cu 8,3 milioane de dolari din 3.962 de cinematografe, potrivit boxofficemojo.com.

„The Northman”, o epopee vikingă sângeroasă a regizorului Robert Eggers, cu Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk şi Willem Dafoe, a ajuns pe patru, adunând 6,3 milioan de dolari din 3.284 de cinematografe.

„Everything Everywhere All at Once”, pe locul cinci, a avut venituri de 5,5 milioane de dolari.

Pe şase, „The Lost City”, cu  Sandra Bullock şi Channing Tatum, a adunat 3,9 milioane de dolari în al şaselea weekend de la debut.

„The Unbearable Weight of Massive Talent” de la Lionsgate a ocupat poziţia a şaptea, în al doilea weekend de la premieră, generând venituri de 3,9 milioane de dolari.

Thrillerul „Memory”, regizat de Martin Campbell („Casino Royale”), se axează pe Liam Neeson, un asasin care se luptă cu Alzheimer. Filmul a debutat pe opt cu încasări de 3,1 milioane de dolari din 2.555 de cinematografe nord-americane.

Drama religioasă de la Sony „Father Stu”, cu Mark Wahlberg, a coborât opt locuri, până pe nouă, în al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 2,2 milioane de dolari.

Clasamentul se încheie cu „Morbius”, ajuns pe zece în al cincilea weekend de la premieră, generând venituri de 1,5 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...