Brad Pitt, în scaun cu rotile. Totul de la măsele

Brad Pitt a fost filmat ieșind dintr-un spital din Beverly Hills într-un scaun cu rotile, ajutat de garda sa de corp și de un angajat al unității medicale.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a trecut printr-o intervenție de „înlăturare a măselelor de minte”, potrivit unei surse contactate de PageSix, care a subliniat că este vorba „doar de o procedură ce ține de stomatologie”.

Pitt a încercat să treacă neobservat după vizita la spital – a purtat un hanorac cu glugă, ochelari de soare supradimensionați și nelipsita mască.

Starul de la Hollywood se numără printre prezentatorii celei de-a 93-a gale a premiilor Academiei Americane de Film, care se va desfășura pe 25 aprilie, la Los Angeles. Harrison Ford, Halle Berry sau Reese Witherspoon se numără printre gazdele ceremoniei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...