Bradley Cooper și Lady Gaga, criticați de Barbra Streisand în remake-ul „A Star Is Born”

Actriţa şi Barbra Streisand este de părere că remake-ul „A Star Is Born”, înc are joacă Bradley Cooper şi Lady Gaga, a fost „o ideea proastă”.

La trei ani de la lansarea remake-ului „A Star Is Born”, Barbra Streisand a declarat în emisiunea „The Sunday Project” că proiectul a dat dovadă de „lipsă de originalitate”.

Barbra Streisand este protagonista primului film „A Star Is Born”din 1976.

„La început, când am aflat că filmul va fi refăcut, era vorba de Will Smith şi Beyoncé şi mi-am spus: „E interesant”. Va fi cu adevărat diferit de data asta, cu un gen diferit de muzică, actori cinstiţi. Mi se părea o idee excelentă. Am fost surprinsă să văd cât de asemănătoare a fost cu versiunea pe care am făcut-o în 1976″, a spus Barbara, conform news.ro.

Barbra Streisand a adăugat că al treilea remake a fost „o ideea proastă”, dar că nu-i poate „contesta succesul”. „Nu-mi fac griji pentru succes, cât pentru originalitate”, a adăugat ea.

Realizat de Bradley Cooper, „A Star Is Born” reia un clasic al cinematografiei. Versiunea din 2018 a generat încasări de 436 de miliaone de dolari la nivel mondial și s-a dovedit un real succes.

Pentru această producţie, Lady Gaga a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original, „Shallow”. Ea a fost nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...