Brancardierul care a detubat din greșeală o pacientă de la Victor Babeş a fost eliberat

Brancardierul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, care a detubat o pacientă bolnavă de COVID-19 din greşeală, a fost eliberat din arestul preventiv în care se afla de la sfârșitul anului trecut. 

Brancardierul este suspect acum de ucidere din culpă, după ce a detubat, din greşeală, o bolnavă COVID în vârstă de 65 de ani, în decembrie 2019. 

El ar fi trebuit să ridice din salon o femeie care decedase, însă, din greșeală a smuls suportul vital al unei femei care se afla încă în viață. Medicii au intervenit imediat, însă femeia nu a mai putut fi resuscitată. 

El a fost plasat sub control judiciar, deoarece magistrații au considerat că nu reprezintă un pericol public. În următoarea perioadă nu are voie să ia legătura cu martorii din dosar sau să se apropie de ei, deşi trebuie să fie permanent la dispoziţia organelor de cercetare penală, potrivit antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...