Brancardierul care a detubat din greșeală o pacientă de la Victor Babeş a fost eliberat

Brancardierul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, care a detubat o pacientă bolnavă de COVID-19 din greşeală, a fost eliberat din arestul preventiv în care se afla de la sfârșitul anului trecut. 

Brancardierul este suspect acum de ucidere din culpă, după ce a detubat, din greşeală, o bolnavă COVID în vârstă de 65 de ani, în decembrie 2019. 

El ar fi trebuit să ridice din salon o femeie care decedase, însă, din greșeală a smuls suportul vital al unei femei care se afla încă în viață. Medicii au intervenit imediat, însă femeia nu a mai putut fi resuscitată. 

El a fost plasat sub control judiciar, deoarece magistrații au considerat că nu reprezintă un pericol public. În următoarea perioadă nu are voie să ia legătura cu martorii din dosar sau să se apropie de ei, deşi trebuie să fie permanent la dispoziţia organelor de cercetare penală, potrivit antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...