Branko Ruzic, ministrul sârb al Educației, și-a prezentat demisia

Branko Ruzic, ministrul sârb al Educației, a demisionat, duminică, în urma tragediei de la o școală primară în care au opt elevi și un paznic au fost uciși și a unui alt atac produs în ziua următoare, transmit Reuters și Agerpres.

„În calitate de persoană responsabilă şi bine crescută, în calitate de profesionist în îndeplinirea tuturor atribuţiilor publice până în prezent şi în calitate de părinte şi cetăţean al Serbiei, am luat decizia raţională de a demsiona”, a declarat Ruzic în scrisoarea de demisie adresată premierului.

Serbia se află în stare de şoc şi în doliu în urma acestor două atacuri armate: miercuri, masacrul dintr-o școală din capitală  şi, joi, un măcel în care au fost ucise opt persoane. 

Suspecţii în ambele cazuri – un băiat de 13 ani şi, respectiv, un tânăr de 20 de ani – se află în custodia poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...