BREAKING NEWS Primele 2 cazuri de infectare cu tulpina Omicron confirmate în România

Joi, 2 decembrie 2021, au fost confirmate primele două cazuri de îmbolnăviri cu tulpina Omicron în România. Este vorba despre două dintre persoanele depistate cu Covid-19 după revenirea în Africa de Sud.

Cele două persoane testate pozitiv pentru tulpina Omicron sunt asimptomatice. Toate cele trei persoane depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 după revenirea din Africa de Sud sunt complet vaccinate anti-Covid-19.

„Procesul de secvențiere a genomului pentru tulpina OMICRON se realizează în mai multe etape, pe parcursul mai multor zile. În urma primelor teste, la două dintre cele 3 persoane testate există o suspiciune înaltă pentru varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2. Cele 3 persoane care au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-Cov-2 sunt complet vaccinate. Toate trei persoanele infectate sunt asimptomatice, cu o stare de sănătate bună și se află în izolare și monitorizare”, transmite Ministerul Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...