Britney Spears are un plan nu prea frumos în ceea ce privește rudele

Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari și radiază de fericire. Cei doi s-au mutat împreună în 2016, iar acum Britney Spears a dezvăluit pe rețelele sociale că la nuntă va purta rochia albă creată de Donatella Versace.

Jamie Spears, tatăl vedetei, nu mai e răspunzător de ceea ce face fiica sa: bărbatul a a renunțat la tutela oficială, după ce timp de 13 ani acesta administra viața și cariera artistei. Se pare că Britney Spears a fost afectată însă grav de scandalul cu familia sa. Aceasta a mărturisit că rudele și părinții e nu se vot număra printre invitații la nuntă. Interpreta consideră că a fost exploatată de rudele eu și este dezamăgită de tot ceea ce s-a întâmplat între ea și Jamie Spears.

Per total, interpreta a dat de înțeles că este pregătită să își refacă viața personală și să se căsătorească cu iubitul său, iar după cum notează presa glossy din America se întrevede o nuntă fastuoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...