Bruce Willis dă semne de demență?

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, este suspectat de colaboratorii săi că ar suferi de Alzheimer. Apropiații acestuia susțin că, în ultima vreme, actorul s-a comportat neobișnuit și pun acest lucru pe seama demenței.

Fanii acestuia au fost dezamăgiți de ultimele sale roluri, criticând dorința acestuia de a rămâne în centrul atenției, în pofita deteriorării vizibile a sănătății și performanței sale.

Cele mai prost cotate apariții sunt în peliculele „American Siege”, „Apex” şi „Out of Death”, primind un scor de 0% din partea criticilor. Câțiva cineaști care colaborează cu celebrul actor susțin că performanța acestuia a fost scăzut drastic, motiv pentru care filmările decurg lent, potrivit Bouding Into Comics.

Aceștia susțin că Bruce Willis are pierderi de memorie și nu-și poate aminti replicile și că are dificultăți în a zâmbi.Ma i mult decât atât, actorul ar avea probleme locomotorii și nu își poate coordona mișcările corpului, motiv pentru care este în permanență însoțit de un asistent.

Despre pierderile de memorie ale actorului, regizorul iraniano-american Matt Eskandari a notat: „Îl cunosc bine pentru că l-am regizat în mai multe filme în ultimii doi ani. Este o situaţie tristă să vezi o legendă ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”.

De altfel Matt Eskandari este persoana care i-a pus „diagnosticul”: „Suferă de demenţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole