Bucureștenii au votat pentru sterilizarea pisicilor hoinare

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că proiectele „Coroana verde pentru Regina Elisabeta” şi „3.600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureştiului şi pentru comunitate” au obţinut cele mai multe voturi în cadrul procesului de Bugetare Participativă şi primesc fiecare câte 500.000 de lei finanţare de la Primăria Capitalei.

„Bucureştenii au ales proiectele câştigătoare în cadrul procesului de Bugetare Participativă. Din cele opt proiecte eligibile, două au obţinut cele mai multe voturi: „Coroana verde pentru Regina Elisabeta” şi „3.600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureştiului şi pentru comunitate”. Fiecare dintre cele două proiecte a primit suma maximă alocată de Primăria Capitalei pentru finanţare, respectiv 500.000 de lei pe proiect”, a scris Nicuşor Dan, duminică, pe Facebook.

El precizează că proiectul „Coroana verde pentru Regina Elisabeta” presupune reabilitarea alveolelor verzi şi replantarea arborilor uscaţi de pe bulevardul Regina Elisabeta şi va fi implementat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

De asemenea, proiectul „3.600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureştiului şi pentru comunitate” înseamnă, pe lângă acţiuni de informare şi sterilizare propriu-zisă, şi instruirea voluntarilor în acţiuni de capturare a pisicilor. Acest proiect va fi implementat de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...