Bucureștenii nu scapă de vremea urâtă. Meteorologii anunță ploi și vijelii până marți

Bucureștenii nu vor scăpa de vremea urâtă. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), ploile și vijeliile vor continua până marți, iar temperaturile în acest weekend vor ajunge la 23-26 de grade.

Meteorologii au emis sâmbătă o prognoză specială pentru București, pentru intervalul 12 iunie ora 11.00 – 15 iunie ora 23.00.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în special în cursul zilei de astăzi vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 10…20 l/mp și izolat peste 25 l/mp.

Temperaturile maxime vor fi de 23-26 de grade, exceptând ziua de luni (14 iunie), când vor fi mai scăzute și se vor situa în jurul valorii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 12 și 14 grade.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...