București: Focuri de armă trase într-un tramvai aflat în mers

O persoană necunoscută a tras, vineri dimineață, în direcția unui tramvai care circula în București. Din fericire, nu au fost înregistrate victime umane, glonțul spărgând doar două geamuri.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10, pe linia de tramvai linia 7, pe direcția dinspre Șoseaua Viilor către Șoseaua Progresului.

Conform informațiilor prezentate de Digi24, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului. Glonțul a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă, avariindu-le.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin reprezentanții poliției Capitalei.

În prezent se fac verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Sunt implicați polițiștii de la Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...