București: Reduse inițial la jumătate, stimulentele pentru persoanele cu handicap vor fi achitate integral

Stimulentele pentru persoanele cu handicap vor fi achitate integral în București, transmite USR PLUS, care îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că le redusese la jumătate, nerespectând astfel o hotărâre a Consiliului General.

Consilierii USR PLUS București repară o nedreptate: stimulentele pentru persoanele cu handicap vor fi achitate integral”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, USR PLUS București a impus, joi, în cadrul negocierilor la nivelul coaliției din Consiliul General, alocarea de fonduri suplimentare din bugetul Primăriei pentru stimulentele acordate persoanelor cu handicap și altor persoane vulnerabile.

Este vorba de o sumă de 343,7 milioane de lei pentru aceste ajutoare pe care primarul general le redusese la jumătate, nerespectând astfel o hotărâre a Consiliului General. În ședința de vineri această greșeală va fi îndreptată”, se mai arată în comunicat.

Consiliul General al Municipiului București a fost convocat de Nicușor Dan pentru a vota rectificarea bugetului propriu al municipiului București pe anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...