Budăi comunică doar prin mesaje

La scurt timp după numirea ca ministru al Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, și-a schimbat complet modul de comunicare, ceea ce a iritat foarte mult pe cei din partid.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, este tot timpul într-o goană disperată după imagine, dar, în același timp, este și foarte greu de abordat. De fapt, Marius Budăi nu răspunde la telefon decât foarte rar, ceea ce a iritat foarte mult pe anumiți lideri din PSD, dar în special pe cei din organizația sa de la Botoșani.

De fiecare dată când este apelat de către liderii PSD din Botoșani sau oficialitățile județului, Marius Budăi nu răspunde ci ”Nu pot vorbi. Rog mesaj”.

Acest mod de comunicare al ministrului Muncii a deranjat pe mulți politicieni din Botoșani, mai ales pe edilii locali, care i-au transmis că a ajuns parlamentar și ministru și cu voturile din localitățile pe care le păstoresc.

1 COMENTARIU

  1. Modificarile criminale ale codului fiscal facut de grupul de crima organizata psd pnl udmr trebuiesc anulate.Nu mai pot fi platite pensii speciale . Salariile plus pensie plus pensie speciale ale borfasilor inventati de politicieni sunt un jaf .Pentru asta au murit tinerii in 1989?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...