Budăi comunică doar prin mesaje

La scurt timp după numirea ca ministru al Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, și-a schimbat complet modul de comunicare, ceea ce a iritat foarte mult pe cei din partid.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, este tot timpul într-o goană disperată după imagine, dar, în același timp, este și foarte greu de abordat. De fapt, Marius Budăi nu răspunde la telefon decât foarte rar, ceea ce a iritat foarte mult pe anumiți lideri din PSD, dar în special pe cei din organizația sa de la Botoșani.

De fiecare dată când este apelat de către liderii PSD din Botoșani sau oficialitățile județului, Marius Budăi nu răspunde ci ”Nu pot vorbi. Rog mesaj”.

Acest mod de comunicare al ministrului Muncii a deranjat pe mulți politicieni din Botoșani, mai ales pe edilii locali, care i-au transmis că a ajuns parlamentar și ministru și cu voturile din localitățile pe care le păstoresc.

3 COMENTARII

  1. Modificarile criminale ale codului fiscal facut de grupul de crima organizata psd pnl udmr trebuiesc anulate.Nu mai pot fi platite pensii speciale . Salariile plus pensie plus pensie speciale ale borfasilor inventati de politicieni sunt un jaf .Pentru asta au murit tinerii in 1989?

  2. Domnule ministru va rog frumos sa imi raspundeti daca si cind am sa primec si eu cardul social de alimente sunt pensionara din iunie2022 si am1487 lei nimeni nu stie sa imi raspunda am sunat la casa de pensii am fost la primarie la asistenta sociala m-au indrumat sa sun la ministerul investitiilor europene dar din pacate nimeni nu raspunde la telefon .Va rog frumos sa imi raspundeti consider ca merit și eu un raspuns macar de la dumneavoastra dupa 38 de ani lucrati daca ceilalti la care am apelat ma plaseaza de la unul la altul fara nici un raspuns .Multumesc.

  3. Domnule ministru va rog frumos sa imi raspundeti daca si cind am sa primec si eu cardul social de alimente sunt pensionara din iunie2022 si am1487 lei nimeni nu stie sa imi raspunda am sunat la casa de pensii am fost la primarie la asistenta sociala m-au indrumat sa sun la ministerul investitiilor europene dar din pacate nimeni nu raspunde la telefon .Va rog frumos sa imi raspundeti consider ca merit și eu un raspuns macar de la dumneavoastra dupa 38 de ani lucrati daca ceilalti la care am apelat ma plaseaza de la unul la altul fara nici un raspuns .Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...