Burduja și-a cerut scuze pentru susținerea lui Clotilde Armand în 2020: „A fost o dezamăgire”

Publicat: 13 iun. 2024, 22:41, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
Burduja și-a cerut scuze pentru susținerea lui Clotilde Armand în 2020:

Sebastian Burduja a declarat că regretă susținerea acordată lui Clotilde Armand la alegerile din 2020 și și-a cerut scuze pentru acest fapt. El a explicat că, deși Armand a promis inițial să fie diferită, s-a aliniat rapid comportamentului tipic al primarilor USR, caracterizat prin circ și scandal, trăsături pe care acesta spune că le-a observat de-a lungul mandatului său și chiar după încheierea acestuia.

„Am şi spus public că regret şi mi-am cerut şi scuze pentru lucrul acesta. A fost un om care a promis să fie altfel, dar apoi a intrat în acest tipic al primarilor, al exponenţilor USR care înseamnă circ, scandal, şi lucrul acesta l-am văzut pe parcursul mandatului şi inclusiv după ce a pierdut mandatul. Nu e nimic surprinzător aici. Eu mă aşteptam la asta, pentru c am condus filiala PNL Sector 1 aproape patru ani de zile şi m-am luptat în fiecare zi cu acest mod de a face politică în interesul strict personal al dânşilor, nu al cetăţenilor”, a afirmat Sebastian Burduja, întrebat dacă regretă că a sprijinit-o pe Clotilde Armand în 2020, la Antena 3 CNN.

Sebastian Burduja și-a cerut scuze încă o dată bucureștenilor, în luna martie a acestui an, pentru susținerea oferită lui Clotilde Armand. El a menționat că era necesară încheierea epocii administrațiilor ineficiente, dar că unii dintre noii lideri, cum ar fi Clotilde Armand și Nicușor Dan, au dezamăgit profund.

Burduja a acuzat-o pe Clotilde Armand că a uitat rapid de parteneriatele încheiate cu liberalii în timpul campaniei electorale.

„Noi am ieșit, la câteva luni după alegeri, pentru că am încercat să avem un dialog cu primarul Sectorului 1 și ne-am dat seama că odată ajunsă pe scaunul de primar a uitat complet de orice fel de parteneriat pe care l-am avut în campanie.

Și ne-am asumat asumat greșeala asta, mi-am cerut iertare de o mie de ori public. Îmi cer iertare și în seara asta bucureștenilor că am crezut că poate fi altfel, că e o speranță, a fost doar o nouă dezamăgire și Clotilde Armand, și dl Nicușor Dan.

E adevărat, trebuia încheiată acea epocă a administrațiilor găunoase din 2020. Din păcate, cei care au luat locul nu au fost soluția corectă”, a declarat atunci Sebastian Burduja.