Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit abandonat pe câmp

Cadavrul ars al unei femei a fost descoperit abandonat, într-un șanț de la marginea unui câmp din județul Giurgiu. Conform primelor cercetări, aceasta prezintă arsuri pe 90% din suprafața corpului. Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei.

Conform datelor prezentate de Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați sâmbătă seara, la ora 22.30, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incendiu. În urma intervenției, a fost observat cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R.  (Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) a fost în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...