Mister: cadavrul unui bărbat – fără vreun semn de arsură – găsit în beciul unei locuințe distrusă într-un incediu

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară în comuna Codăești, din județul Vaslui. Focul a distrus patru case, însă surpriza a venit după stingerea incendiului: pompierii au găsit într-un beci cadavrul unui bărăbat, care nu avea semne de arsuri.

Trei locuințe au fost, inițial, cuprinse de flăcări la Codăești, însă, în ciuda intervenției pompierilor de la ISU Vaslui, focul s-a extins și la cea de-a patra casă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui toate cele patru locuințe erau într-o singură construcție, cu o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați.

Nicio locuință nu era asigurată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu închis.

Până la finalizarea intervenției, nicio persoană nu fusese găsită în interiorul locuințelor afectate de incendiu.

Presa locală din Vaslui anunță, însă, că după stingerea focului pompierii militari au făcut o descoperire șocantă: într-unul din beciurile locuințelor afectate de foc a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Pompierii spun că persoana în cauză nu prezenta arsuri, iar cercetările polițiștilor, precum și expertiza medico-legată urmează să stabilească exact care este cauza care a dus la deces.

“Cadavrul persoanei de sex bărbătesc nu prezenta arsuri și se afla într-un a din hrubele care trec pe sub construcția afectată de incendiu”, au comunicat reprezentanții ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...