Cadou de la judecători: De ziua sa de naștere, Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul lider PNL Bogdan Olteanu a fost condamnat, joi, chiar în ziua în care împlinește 49 de ani, la 5 ani de închisoare. Decizia a fost dată de Curtea de Apel București și este definitivă.

Sentința pentru fostul președinte al Camerei Deputaților a fost dată în dosarul în care a fost acuzat de DNA că a primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de 1 milion de euro și sprijin electoral constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul intervențiilor la premierul de la acea dată, Călin Popescu Tăriceanu, pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Bogdan Olteanu a fost condamnat inițial de Tribunalul București la 7 ani de închisoare cu executare.  Curtea de Apel București a redus însă sentința.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...