„Cadoul” lui Cîțu pentru Flutur: 10.000.000 de euro pentru bazin de înot la Vatra Dornei

Unul dintre cei mai aprigi susținători din ultima vremea ai lui Florin Cîțu este controversatul baron PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, și ieri eforturile de susținere au fost recompensate de premierul interimar.

Prin Hotărârea de Guvern nr. 1.199/10.11.2021, premierul Florin Cîțu a aprobat indicatorii „tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Bazin de înot, municipiul Vatra Dornei, zona Lunca Dornei, județul Suceava”.

Astfel, orașul de circa 14.000 de locuitori din județul păstorit de baronul galben Gheorghe Flutur va avea în doi ani de zile un bazin de înot care va costa 47.833.000 de lei, adică aproape 10.000.000 de euro. Investiția se va realiza de către Compania Națională de Investiții „C.N.I.” -S.A., iar „finanțarea se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, din bugetul local al unității administrativ-teritoriale municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii”.

Așadar, Flutur a fost oarecum recompensat de Cîțu pentru eforturile depuse de susținere a acestuia la șefia PNL.

1 COMENTARIU

  1. Citule, bani pentru finantarea unui bazin de inot sau gasit bani, iar pentru noi pensionare nu sunt. Esti cel mai mare fraudulos din. Satanistilor. Lui flutur daca ii trebuie bazin de inot sa faca o donatie din fondul lui salarial, nu din fondul statului ok?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole