Cafteală cu parlamentari: Un eveniment sportiv obligatoriu, biletele sunt deja aproape epuizate!

Publicat: 21 mai 2024, 21:20, de Radu Caranfil, în Pamflet , ? cititori
Cafteală cu parlamentari: Un eveniment sportiv obligatoriu, biletele sunt deja aproape epuizate!

Activitatea parlamentară o cere, de mult! Acești oameni trimiși acolo să reprezinte poporul român, să legiuiască înțelept, demonstrează, mereu și mereu, o energie debordantă. De aceea, e bine să găsească un răgaz de defulare. În acest sens, inițiativa Federației Române de Scuipături La Punct fix este realmente salutară.

Pregătiți-vă, dragi prieteni, pentru un eveniment sportiv inedit: un Jiyu Kumite dedicat parlamentarilor cunoscuți pentru comportamentele lor agresive! Aceasta este o oportunitate unică de a vedea politicienii într-o ipostază complet diferită, demonstrându-și abilitățile de luptă într-un cadru controlat și sigur.

Programul Evenimentului

10:00 – 11:00: Ceremonia de deschidere

 • Discursuri introductive de la organizatori, vor cuvânta maeștri ai suflatului de muci pe adversarul politic, instigatori de profesie, poate chiar și Rădulescu-Mitralieră!
 • Prezentarea participanților și a regulilor evenimentului

11:00 – 13:00: Jiyu Kumite – Categoria „Tineri Bătăuși”

 • Ciprian Titi Stoica vs. George Simion
 • Dan Vîlceanu vs. Florin Roman
 • Tudor Gabriel Tănase vs Petre Ghiță
 • Claudiu Târziu vs Nicolae Bacalbașa

13:00 – 14:00: Pauză de prânz (gustări, bufet românez, șpriț, țuțupine la liber)

14:00 – 16:00: Jiyu Kumite – Categoria „Old-Boys”

 • Liviu Dragnea vs. Ion Iliescu (guest appearance)
 • Diana Șoșoacă vs. Traian Băsescu

16:00 – 17:00: Demonstrații de arte marțiale și sesiuni de autografe (tip Zorro, direct pe corp)

 • Prezentare de tehnici de karate de către maeștri de renume (Miron Cosma și-a anunțat participarea!)
 • Sesiuni de autografe cu participanții (dau autografe și cei bătuți!)

17:00 – 18:00: Ceremonia de închidere (e cam la fel cu cea de deschidere, s-ar putea ca unii vorbitori să fie băuți, fumați, ne….ți.)

 • Premiile și medaliile pentru participanți
 • Discursuri de încheiere (e posibil ca acestea să includă necrologuri, nu toată lumea scapă cu viață dintr-un kumite)
 • La finalul competiției, vor fi acordate următoarele premii:
 • Premiul „Pumnul de Catifea”: Pentru cel mai elegant lovitor, care a reușit să rămână grațios chiar și în momentele de maximă intensitate.
 • Trofeul „Croșeul Parlamentar”: Acordat pentru cea mai spectaculoasă și bine plasată lovitură a zilei.
 • Medalia „Gura Bate Fundul”: Pentru participantul care a vorbit cel mai mult înainte de luptă, dar a avut cea mai puțină acțiune în ring.
 • Premiul „Scaunul Zburător”: Pentru cel care a reușit să folosească cel mai creativ obiect din jur (fără să fie în regulile oficiale ale competiției).
 • Trofeul „Maestrul Escaladărilor Mici”: Acordat pentru cel mai agil luptător, care a reușit să evite cu grație toate atacurile adversarului.
 • Medalia „Lovitura de Geniu”: Pentru lovitura care a reușit să surprindă complet atât adversarul, cât și publicul.
 • Premiul „Strategul de Bâlci”: Acordat pentru participantul care a folosit cele mai inventive și neașteptate tactici de luptă.
 • Trofeul „Paznicul Părului”: Pentru cel mai bine aranjat păr la sfârșitul competiției, indiferent de intensitatea luptei.
 • Medalia „Fularul Invincibil”: Pentru cel care a reușit să rămână complet neatins de-a lungul întregii competiții.Premii fabuloase pentru luptătorii merituoși! Atenție! Înscrierile nu s-au încheiat!

Și vorbim aici de licitații gata câștigate pe contracte publice, garantări de posturi în sistemul administrativ de stat, premii de premii, frățică! Minimum un milion de coco pentru participare! Asistență medicală în Austria, pe viață!! Cum naiba să nu participi?!? Ești polician cu mușchi? Vino aici și dă-ne tot ce poți!!!

Intrarea

 • Bilete disponibile online: www.kumiteparlament.ro
 • Preț bilet: 50 RON (adulți), 25 RON (elevi, studenți, pensionari)

Organizatori

 • Federația Română de Karate
 • Federația Română de Mușcături de Nas (FRMN)
 • Autoritatea de Supraveghere a Sporturilor cu Ace, Brice și Carice

Nu ratați această ocazie unică de a vedea politicienii noștri în acțiune, într-un cadru sportiv! Vă așteptăm la Sala Polivalentă din București pe 1 iunie 2024 pentru un eveniment de neuitat! De Ziua Copilului, bătăi ca-n filme!

Informații cu caracter tehnic

Kumite este un termen japonez care se referă la o formă de antrenament sau competiție în artele marțiale, în special în karate. În esență, kumite înseamnă „luptă” sau „sparring” și implică un conflict direct între doi practicanți care își pun la încercare abilitățile de luptă în condiții controlate. Există mai multe tipuri de kumite, fiecare cu specificul său, de la exerciții foarte structurate până la lupte libere, fiecare având rolul de a dezvolta diferite aspecte ale tehnicii, tacticii și abilităților mentale ale practicanților.

Tipuri de Kumite

 1. Kihon Kumite: Aceasta este o formă de kumite bazată pe tehnicile fundamentale (kihon) și este de obicei foarte structurată. Practicanții știu dinainte ce atacuri și apărare vor executa și urmează un model prestabilit.
 2. Gohon Kumite: În acest tip de kumite, atacantul execută cinci atacuri de bază (de obicei, atacuri directe) iar apărătorul blochează fiecare atac și răspunde cu un contraatac la finalul seriei.
 3. Sanbon Kumite: Similar cu gohon kumite, dar implică doar trei atacuri. Este o formă de tranziție între kihon kumite și ippon kumite.
 4. Ippon Kumite: Este o formă de kumite în care se execută un singur atac și apărare, urmat de un contraatac. Aceasta pune accent pe perfectarea unui singur set de mișcări.
 5. Jiyu Kumite: Aceasta este lupta liberă în care nu există un model prestabilit. Practicanții sunt liberi să utilizeze orice tehnici au învățat. Este cel mai apropiat de o luptă reală și necesită un nivel ridicat de control și respect între parteneri.
 6. Shiai Kumite: Este forma competițională de kumite, unde practicanții concurează într-un cadru organizat, urmând regulile stabilite de federația de karate respectivă. De obicei, punctajul se acordă pe baza tehnicilor corect executate și impactului controlat.

Importanța Kumite

Kumite este esențial în antrenamentul de karate pentru că oferă practicanților oportunitatea de a aplica tehnicile învățate în situații dinamice și imprevizibile. De asemenea, dezvoltă reflexele, coordonarea, condiția fizică și capacitatea de a lua decizii rapide sub presiune. Pe lângă aspectele fizice, kumite cultivă disciplina, respectul și spiritul de fair-play, fiind o componentă vitală în formarea completă a unui practicant de karate.

Așadar:

Kumite este o parte integrantă a antrenamentului în artele marțiale, contribuind semnificativ la dezvoltarea abilităților combative și a caracterului practicanților. Indiferent de tipul de kumite practicat, scopul principal este de a îmbunătăți atât tehnica, cât și mentalitatea necesară pentru a excela în karate și în viața de zi cu zi.

Notă: Acest eveniment este o satiră și nu va avea loc în realitate. Scopul său este de a atrage atenția asupra comportamentului inadecvat din Parlament și de a promova rezolvarea conflictelor prin mijloace pașnice.