Călin Georgescu a fost ales președinte al Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor

Călin Georgescu a fost ales, sâmbătă, președinte al Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA) în cadrul Congresului, organizat la București.

Expert internațional în dezvoltare durabilă, cu o experiență de 17 ani în cadrul Organizației Națiunilor Unite, Georgescu a fost și raportor special al ONU cu privire la obligațiile privind drepturile omului legate de gestionarea ecologică și eliminarea substanțelor și deșeurilor periculoase.  

Obiectivul principal al partidului, înființat în 2021, condus de Călin Georgescu reprezintă redistribuirea puterii în România după modelul economic ”suveranist-distributist, bazat pe producția locală și pe democrația participativă”, potrivit programului politic al Partidului Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor, arată Gândul.

În cadrul Congresului, Călin Georgescu a anunțat lansarea proiectului de țară ”Hrană, Apă, Energie” susținut de partid. Proiectul va fi parte componentă a programului politic al formațiunii AAA și va fi propus națiunii române.

”A venit vremea să facem istorie, nu politică”, a declarat Călin Georgescu, referindu-se la nevoia de ”liniște socială” și ”rezolvarea crizei unei civilizații care s-a îndepărtat de Dumnezeu.”

Noua formațiune politică susține o societate fundamentată pe valorile familiei creștine a cărei sustenabilitate economică se bazează pe micul producător, mijlociu și mare, iar baza o reprezintă țăranul român.

3 COMENTARII

  1. Calin Georgescu lider autentic inclusiv spiritual care va canaliza întreg spectrul național românesc autentic in reconstrucția națiunii bazat pe pilonul valorilor pe care acest popor o sa ,punind-o in valoare simplu pornind cu talpa țării care este taranul român și libera inițiativă că dacit de creștere sustenabila a unei națiuni moderne…🙏💜

  2. Calin Georgescu lider autentic inclusiv spiritual care va canaliza întreg spectrul național românesc autentic in reconstrucția națiunii bazat pe pilonul valorilor pe care acest popor o sa ,punind-o in valoare simplu pornind cu talpa țării care este taranul român și libera inițiativă că dacit de creștere sustenabila a unei națiuni moderne…🙏💜

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...